AKTUELLT!

Vintergruppen har sin andra närstudiehelg, 20-21.03 på Café Albert eller via Teams. Gruppen kommer att ha ett avslutande veckoslutsläger, ej övernattning, på Fridskär 7-8.05. Vi övar för konfirmationen, (de som valt att konfirmeras till Kristi himmelsfärd, onsdag 12.05 kl. 18.00, samling i församlingshemmet. Konfirmationen blir på Kristi himmelfärdsdag torsdag 13.05 i samband med gudsjänsten kl. 12.00. Vi träffas kl 11.15 för i församlingshemmet.

Vinterskriftskolan

Om du väljer att konfirmera dig före sommaren så kommer du med i vår vinterskriftskolegrupp. Denna grupp har gemensam undervisning med de övriga grupperna i våra 3 kyrkor under höst och vårterminen, men har också två stycken veckoslutsläger, fredag till söndag under vintern. Dessa läger samkörs med vår hjälpledarutbildning.

Lägergårdar som vi använder på vinterskriftskolan

AlskathemmetÖppna länk i ny flik

Pörkenäs lägergårdÖppna länk i ny flik

Pörkenäs lägergård