NÄRPES FÖRSAMLING INFORMERAR

NÄRPES FÖRSAMLINGS INFO UNDER CORONAPANDEMIN

Närpes församling har diskuterat den uppkomna situationen med anledning av Corona-viruset och vill så långt det är möjligt bära ansvar för att minska smittospridningen.

Vi uppmanar alla som kommer till våra gudstjänster och förrättningar att följa myndigheternas anvisningar om hygien, säkerhetsavstånd och användning av ansiktsmask. Delta inte om du har förkylningssymptom eller symptom som tyder på luftvägsinfektion.

Gudstjänster sänds endast televiserade från samtliga kyrkor. Se närmare vår annonsering.

Kyrkliga förrättningar - dop, vigsel och jordfästning - ordnas enbart i kyrkorna och kan ordnas med 20 personer om säkerheten kan garanteras.

Dopfester, bröllopsfester och minnesstunder är privata tillställningar och deltagarantal i enlighet med regionförvaltningens riktlinje. Inga minnesstunder ordnas i församlingshemmena.

Övrig verksamhet Följ med vår veckoannonsering och information på hemsidan om vilken verksamhet som ordnas.

Infon uppdaterad 13.01.2021

26 febMorgonandakt sänds från Närpes kyrka, kan ses via kyrkkanalen eller via länk på hemsidan
Tid: fredag kl.09:30
Plats: Närpes kyrka
27 febAftonmusik i S:ta Maria. Sam Lindén, Elias Jakobsson, Gerd Lindén-Liljehage

Välkommen på kvällens aftonmusik i S:ta Maria

Tid: lördag kl.18:00
Plats: Närpes kyrka
28 febGudstjänst i Övermark kyrka, Audas-Willman pred., Ingvesgård lit., Rosengård , Lindén-Liljehage . OBS! Sänds endast televiserad.

Televiserad gudstjänst från Övermarks kyrka

Tid: söndag kl.12:00
Plats: Övermarks kyrka
01 marMorgonandakt sänds från Närpes kyrka, kan ses via kyrkkanalen eller via länk på hemsidan

Tid: måndag kl.09:30
Plats: Närpes kyrka
02 marMorgonandakt sänds från Närpes kyrka, kan ses via kyrkkanalen eller via länk på hemsidan

Tid: tisdag kl.09:30
Plats: Närpes kyrka
03 marMorgonandakt sänds från Närpes kyrka, kan ses via kyrkkanalen eller via länk på hemsidan

Tid: onsdag kl.09:30
Plats: Närpes kyrka

Detta är vi på facebook!

På Facebook uppdaterar vi om olika aktuella händelser, sådant som varit, eller också delar med oss av kommande händelser, information eller andra intressepunkter.

Gudstjänst TV

Hade du inte möjlighet att närvara vid de senaste gudstjänsterna? Ingen fara! En del av våra gudstjänster och högmässor spelas in och går i efterhand att se här via följande länkar: