Detta är på gång!

Närpes församling söker

En barnledarvikarie i arbetsavtalsförhållande. Behörig är person som avlagt grundexamen i barn- och familjearbete eller som har annan lämplig utbildning eller erfarenhet som församlingen godkänner för uppgiften. Barnledaren avlönas enligt kravgrupp 401 i kyrkans kollektivavtal. Anställningen inleds i medlet av november 2019 och pågår under den ordinarie arbetstagarens moderskapsledighet med möjlighet till förlängning.

Ansökning inlämnas före kl. 16 fredagen den 6 september 2019 till Närpes församling, Kyrktåget 2 A 1, 64200 Närpes, i slutet kuvert märkt "barnledarvikariat". Närmare upplysningar ger t.f. ansvariga för barnverksamheten Jenni Broo på telefon 040 711 7688.

Häng med i våra evenemang som händer runt om i Närpes. Datum och tider hittas i evenemangskalendern nedan.

25 augHögmässa i Pörtoms kyrka Sundqvist, Heikkilä
Tid: söndag kl.10:00
Plats: Pörtoms kyrka
25 augHögmässa i Närpes kyrka Jakobsson, Rosengård
Plats: Närpes kyrka
31 augFridskär. Villaavslutning. Sång av Church Hill Boys och Kristoffer Streng. Kaffeservering. Grillen varm.

Kansliet

Tid: lördag kl.19:00
Plats: Besök på annan plats
01 sepGudstjänst i Pörtoms kyrka. Jakobsson, Heikkilä
Tid: söndag kl.10:00
Plats: Pörtoms kyrka
01 sepGudstjänst i Övermarks kyrka. Jakobsson, Rosengård
Plats: Övermarks kyrka
01 sepGudstjänst i Närpes kyrka. Ingvesgård. Lindén. Skriftskoleanmälan i kyrkan efter gudstjänsten.
Plats: Närpes kyrka

Detta är vi på facebook!

På Facebook uppdaterar vi om olika aktuella händelser, sådant som varit, eller också delar med oss av kommande händelser, information eller andra intressepunkter.

Gudstjänst TV

Hade du inte möjlighet att närvara vid de senaste gudstjänsterna? Ingen fara! En del av våra gudstjänster och högmässor spelas in och går i efterhand att se här via följande länkar: