Detta är på gång!

Nu lanserar Närpes församling en TALK SHOW!

I SOFFAN - för dig mitt i livet hålls till en början tre gånger. Det är Nanna Rosengård och David Strömbäck som möts i den rosa soffan för att samtala och musicera. Rosengård är förutom en av församlingens kantorer också teologie doktor i judisk mystik och Strömbäck är egen företagare som dessutom skriver sin egen musik och gillar att fundera kring livet. I den här serien diskuteras sånt som vi mitt i livet funderar på och ställer det på kyrkans uråldriga scen. Sista tillfället hålls i Pörtom kyrka:

12.1 kl 18:30 i Pörtoms kyrka: ”Föräldraskap” - föräldraskap är ledarskap, om att våga i ett normlöst samhälle.

Efteråt finns möjlighet till mingel med FAIR TRADE mörkrostat kaffe eller te.

Varmt välkomna!

Häng med i våra evenemang som händer runt om i Närpes. Datum och tider hittas i evenemangskalendern nedan.

12 decJulfest för pensionärerna med julgröt och kaffe i Pörtom församlingshem. U.Sundqvist, M.Wallin, K.Heikkilä, Seniorkören, Pörtom musikgäng.
Tid: torsdag kl.13:00
Plats: Pörtoms församlingshem
13 decAdventscafé i Övermarks församlingshem, Göran Räfsbäck, Blomberg, Lindén, Ingvesgård
Tid: fredag kl.18:30
Plats: Övermarks församlingshem
13 decLuciakröning i Närpes kyrka
Tid: fredag kl.19:00
14 decÖvning i Närpes kyrka för De vackraste julsångerna, G o S.Lindén
Tid: lördag kl.15:00
Plats: Närpes kyrka
15 decGudstjänst i Pörtoms kyrka. Ingvesgård, Heikkiklä.
Tid: söndag kl.10:00
Plats: Pörtoms kyrka
15 decGudstjänst i Närpes kyrka. Audas-Willman, G.Lindén.
Tid: söndag kl.12:00
Plats: Närpes kyrka

Detta är vi på facebook!

På Facebook uppdaterar vi om olika aktuella händelser, sådant som varit, eller också delar med oss av kommande händelser, information eller andra intressepunkter.

Gudstjänst TV

Hade du inte möjlighet att närvara vid de senaste gudstjänsterna? Ingen fara! En del av våra gudstjänster och högmässor spelas in och går i efterhand att se här via följande länkar: