NÄRPES FÖRSAMLING INFORMERAR

NÄRPES FÖRSAMLING SÖKER SÄSONGARBETSKRAFT

för timanställningar vid begravningsplatserna i Närpes, Övermark och Pörtom sommaren 2021.

Anmäl intresse till Jan-Erik Frantz (Närpes) tel. 040 831 5147, Johan Nordlund (Övermark och Pörtom) tel. 045 200 7889 senast inom januari månad.

Beslut om anställning tas i början av februari.

------------------------------------------------------------------

NÄRPES FÖRSAMLINGS INFO UNDER CORONAPANDEMIN

Närpes församling har diskuterat den uppkomna situationen med anledning av Corona-viruset och vill så långt det är möjligt bära ansvar för att minska smittospridningen.

Vi uppmanar alla som kommer till våra gudstjänster och förrättningar att följa myndigheternas anvisningar om hygien, säkerhetsavstånd och användning av ansiktsmask. Delta inte om du har förkylningssymptom eller symptom som tyder på luftvägsinfektion.

Gudstjänster sänds endast televiserade från samtliga kyrkor. Se närmare vår annonsering.

Kyrkliga förrättningar - dop, vigsel och jordfästning - ordnas enbart i kyrkorna och kan ordnas med 20 personer om säkerheten kan garanteras.

Dopfester, bröllopsfester och minnesstunder är privata tillställningar och deltagarantal i enlighet med regionförvaltningens riktlinje. Inga minnesstunder ordnas i församlingshemmena.

Övrig verksamhet Följ med vår veckoannonsering och information på hemsidan om vilken verksamhet som ordnas.

Infon uppdaterad 13.01.2021

17 janGudstjänst i Pörtom kyrka Ingvesgård, Heikkilä OBS! Sänds endast televiserad via Pörtom kyrkas kanal.
Tid: söndag kl.10:00
Plats: Pörtoms kyrka
17 janGudstjänst i Närpes kyrka Audas-Willman.Linde'n-Liljehage. OBS! Sänds endast televiserad via kyrkkanalen.
Tid: söndag kl.12:00
Plats: Närpes kyrka
17 janGudstjänst i Övermark kyrka Jakobsson. Rosengård. OBS! Sänds endast televiserad via kyrkkanalen.
Tid: söndag kl.14:00
Plats: Övermarks kyrka
18 janMorgonandakt sänds från Närpes kyrka, kan ses via kyrkkanalen eller via länk på hemsidan
Tid: måndag kl.09:30