Detta är på gång!

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Donera till Gemensamt Ansvar genom Närpes församling.

Tack för ditt bidrag!

Häng med i våra evenemang som händer runt om i Närpes. Datum och tider hittas i evenemangskalendern nedan.

30 junHögmässa i Pörtoms kyrka Audas-Willman, Rosengård
Tid: söndag kl.10:00
Plats: Pörtoms kyrka
30 junGudstjänst i Närpes kyrka Jakobsson, Rosengård
Tid: söndag kl.12:00
Plats: Närpes kyrka
30 junKvällsmässa på Frank Mangs center Ingvesgård, Håkan Juthman
Tid: söndag kl.18:00
Plats: Besök på annan plats
07 julHögmässa i Övermarks kyrka. Jakobsson.
Tid: söndag kl.10:00
Plats: Övermarks kyrka
07 julHögmässa i Närpes kyrka. Jakobsson.
Tid: söndag kl.12:00
Plats: Närpes kyrka
07 julSamling på kyrktorpet. Audas-Willman och Varblagruppen. Servering, lotteri, program.
Tid: söndag kl.14:00
Plats: Besök i församlingens utrymme

Detta är vi på facebook!

På Facebook uppdaterar vi om olika aktuella händelser, sådant som varit, eller också delar med oss av kommande händelser, information eller andra intressepunkter.

Gudstjänst TV

Hade du inte möjlighet att närvara vid de senaste gudstjänsterna? Ingen fara! En del av våra gudstjänster och högmässor spelas in och går i efterhand att se här via följande länkar: