Detta är på gång!

Häng med i våra evenemang som händer runt om i Närpes. Datum och tider hittas i evenemangskalendern nedan.

21 julHögmässa i Övermarks kyrka. Audas-Willman, Dina Wikstedt
Tid: söndag kl.10:00
Plats: Övermarks kyrka
21 julFridskärsdagen, Högmässa, Leif Erikson liturg, André Djupsjöbacka predikant, Henrica Lillsjö kantor. Sång av Pensalasträngbandet.

Kansliet

Tid: söndag kl.12:00
Plats: Besök på annan plats
21 julFridskärsdagen. Lunch med kaffe och dessert. Anmäl dieter till Karolina 050 913 4200
Tid: söndag kl.13:30
Plats: Besök på annan plats
21 julSamling på kyrktorpet. Sundqvist och Varblagruppen. Servering, lotteri, program.
Tid: söndag kl.14:00
Plats: Besök i församlingens utrymme
21 julKvällsmässa på Frank Mangs center
Tid: söndag kl.18:00
Plats: Besök på annan plats
23 julKyrkogårdsvandring på gamla kyrkogården i Pörtom, vandringen börjar vid församlingshemmet. Deltagaravgift 5 euro, kaffeservering ingår. Arr: Närpes Guideklubb r.f.
Tid: tisdag kl.18:00
Plats: Pörtoms begravningsplats

Detta är vi på facebook!

På Facebook uppdaterar vi om olika aktuella händelser, sådant som varit, eller också delar med oss av kommande händelser, information eller andra intressepunkter.

Gudstjänst TV

Hade du inte möjlighet att närvara vid de senaste gudstjänsterna? Ingen fara! En del av våra gudstjänster och högmässor spelas in och går i efterhand att se här via följande länkar: