Detta är på gång!

50-års konfirmander!

Du som konfirmerats i Närpes kyrka år 1969 är med maka/make/vän hjärtligt välkommen på 50-års träff söndag 23.06.2019. Högmässa kl. 12. Efteråt mat och kaffe (15 euro/pers.), program o fri samvaro i församlingshemmet. Anmäl senast 14.6 till +358 (0)6 220 4200 eller narpes.pastorskansli [at] evl.fi meddela ev. dieter.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Donera till Gemensamt Ansvar genom Närpes församling.

Tack för ditt bidrag!

Häng med i våra evenemang som händer runt om i Närpes. Datum och tider hittas i evenemangskalendern nedan.

21 junMidsommarvaka på Fridskär, Tomas Klemets, Bengt Forsblom, barnprogram. Kaffe, grisar o lemonad i pausen.
Tid: fredag kl.19:00
Plats: Muu tila
22 junKonfirmationsmässa i Närpes Kyrka. Sundqvist, Lindén,Sjölander, Broo. OBS! Tiden.
Tid: lördag kl.11:00
Plats: Närpes kyrka
22 junKonfirmationsmässa i Övermarks Kyrka. Sundqvist, Rosengård, Sjölander, Broo. OBS! Tiden.
Tid: lördag kl.14:00
Plats: Övermarks kyrka
23 junHögmässa i Övermarks kyrka. Jakobsson, Rosengård. Efteråt 50-års konfirmandträff i församlingshemmet.
Tid: söndag kl.10:00
Plats: Övermarks kyrka
23 junHögmässa i Närpes kyrka Audas-Willman, Lindén. Efteråt 50-års konfirmandträff i församlingshemmet.
Tid: söndag kl.12:00
Plats: Närpes kyrka
23 junSamling på kyrktorpet. Sundqvist och Varblagruppen. Servering, lotteri, program.
Tid: söndag kl.14:00
Plats: Besök i församlingens utrymme

Detta är vi på facebook!

På Facebook uppdaterar vi om olika aktuella händelser, sådant som varit, eller också delar med oss av kommande händelser, information eller andra intressepunkter.

Gudstjänst TV

Hade du inte möjlighet att närvara vid de senaste gudstjänsterna? Ingen fara! En del av våra gudstjänster och högmässor spelas in och går i efterhand att se här via följande länkar: