Detta är på gång!

Donera till Gemensamt Ansvar genom Närpes församling.

Tack för ditt bidrag!

Häng med i våra evenemang som händer runt om i Närpes. Datum och tider hittas i evenemangskalendern nedan.

23 marCafé Connect, en mötesplats för dig som vill samtala om livet, AMI, PS, TI
Tid: lördag kl.16:00
Plats: Café Albert
23 marAftonmusik i S:ta Maria. Musikgudstjänst med Laudate - "En tråd av nåd". S Lindén, G Lindén flöjt, Alf Örn bas.
Tid: lördag kl.18:00
Plats: Närpes kyrka
23 marAllsångsafton för GA i Frönäs bönehus, Övermarkkören,Heddy Norrgård, j Ingvesgård, Örn, Carling
Tid: lördag kl.18:00
Plats: Besök på annan plats
24 marOrtodox liturgi i Närpes församlingshem
Tid: söndag kl.10:00
Plats: Närpes församlingshem
24 marGemensam Ungdomsgudstjänst, Sundqvist pred, Ingvesgård, Emilia Tikkala, Sjölander.
Tid: söndag kl.12:00
Plats: Närpes kyrka
24 marÅrsmöte i Böle bystuga
Tid: söndag kl.14:00
Plats: Muu tila

Detta är vi på facebook!

På Facebook uppdaterar vi om olika aktuella händelser, sådant som varit, eller också delar med oss av kommande händelser, information eller andra intressepunkter.

Gudstjänst TV

Hade du inte möjlighet att närvara vid de senaste gudstjänsterna? Ingen fara! En del av våra gudstjänster och högmässor spelas in och går i efterhand att se här via följande länkar: