Detta är på gång!

50-års konfirmander!

Du som konfirmerats i Närpes kyrka år 1969 är med maka/make/vän hjärtligt välkommen på 50-års träff söndag 23.06.2019. Högmässa kl. 12. Efteråt mat och kaffe (15 euro/pers.), program o fri samvaro i församlingshemmet. Anmäl senast 14.6 till +358 (0)6 220 4200 eller narpes.pastorskansli [at] evl.fi meddela ev. dieter.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Donera till Gemensamt Ansvar genom Närpes församling.

Tack för ditt bidrag!

Häng med i våra evenemang som händer runt om i Närpes. Datum och tider hittas i evenemangskalendern nedan.

30 marIsraelkväll i Närpes församlingshem OBS! ändrad plats. Ingvesgård, Fredrik Ekholm, Chaim Malespin (från Israel)
Tid: lördag kl.18:00
Plats: Närpes församlingshem
31 marGudstjänst i Pörtoms kyrka Gösta Sundelin pred., Sundqvist, S.Lindén
Tid: söndag kl.10:00
Plats: Pörtoms kyrka
31 marGudstjänst i Närpes kyrka Rune Östman pred., Ingvesgård, S.Lindén.
Tid: söndag kl.12:00
Plats: Närpes kyrka
31 marMöte i lutherska bönehuset Rune Östman, Gösta Sundelin, Ingvesgård, Dina Wikstedt
Tid: söndag kl.15:00
Plats: Övermarks bönehus
31 marMissionskväll i Luthergården Rut Åbacka, Ulf Sundqvist, S:ta Maria församlingskör, Sam Lindén
Tid: söndag kl.18:00
Plats: Luthergården
03 aprLegatos elevkonsert i Pörtom kyrka
Tid: onsdag kl.19:00
Plats: Pörtoms kyrka

Detta är vi på facebook!

På Facebook uppdaterar vi om olika aktuella händelser, sådant som varit, eller också delar med oss av kommande händelser, information eller andra intressepunkter.

Gudstjänst TV

Hade du inte möjlighet att närvara vid de senaste gudstjänsterna? Ingen fara! En del av våra gudstjänster och högmässor spelas in och går i efterhand att se här via följande länkar: