Detta är på gång!

Häng med i våra evenemang som händer runt om i Närpes. Datum och tider hittas i evenemangskalendern nedan.
Klicka på evenemanget så får du uppgifter om tid och plats.

23 junHögmässa med konfirmation i Närpes kyrka. Sundqvist, S.Lindén. Obs Tiden.
Tid: lördag kl.11:00
Plats: Närpes kyrka
23 junHögmässa med konfirmation i Pörtoms kyrka. Sundqvist, G.Lindén, Pörtomkören.
Tid: lördag kl.14:00
Plats: Pörtoms kyrka
24 junHögmässa i Övermarks kyrka Marcus Jakobsson, Gerd Lindén. Efteråt 50-års konfirmandträff i församlingshemmet.
Tid: söndag kl.10:00
Plats: Övermarks kyrka
24 junHögmässa i Närpes kyrka Tom Ingvesgård, Sam Lindén. Efteråt 50-års konfirmandträff i församlingshemmet.
Tid: söndag kl.12:00
Plats: Närpes kyrka
24 junSamling på kyrktorpet. Sundqvist.
Tid: söndag kl.14:00
Plats: Besök på annan plats
01 julGudstjänst i Övermarks kyrka. Jakobsson, Rosengård.
Tid: söndag kl.10:00
Plats: Övermarks kyrka

Detta är vi på facebook!

På Facebook uppdaterar vi om olika aktuella händelser, sådant som varit, eller också delar med oss av kommande händelser, information eller andra intressepunkter.

Gudstjänst TV

Hade du inte möjlighet att närvara vid de senaste gudstjänsterna? Ingen fara! En del av våra gudstjänster och högmässor spelas in och går i efterhand att se här via följande länkar: