Detta är på gång!

Häng med i våra evenemang som händer runt om i Närpes. Datum och tider hittas i evenemangskalendern nedan.
Klicka på evenemanget så får du uppgifter om tid och plats.

Dagssamling i Böle bystuga, Wikström

torsdag kl: 13:00

23 feb
Pensionärssamling i Pörtoms församlingshem, Bo-Sanfrid Höglund, Sundqvist, G.Lindén, Seniorsångarna, Carling. Lotteri för GA.

torsdag kl: 13:00
Pörtoms församlingssal

Karasamling på Café Albert, Tom Ingvesgård, Patric Sjölander

torsdag kl: 19:00
Café Albert

24 feb
Träffpunkt för män i Övermarks församlingshem, David Khalili, Jakobsson, Carling

fredag kl: 18:30
Övermarks församlingshem församlingssal

25 feb
Aftonmusik i S:ta Maria, familjerna Björklund och Holmberg under ledning av Henrica Lillsjö.

lördag kl: 18:00
Närpes kyrka

26 feb
Högmässa i Pörtoms kyrka. Pred Sundqvist, Ingvesgård, G.Lindén. Högmässa för gemensamt ansvar.

söndag kl: 10:00
Pörtoms kyrka

Detta är vi på facebook!

På Facebook uppdaterar vi om olika aktuella händelser, sådant som varit, eller också delar med oss av kommande händelser, information eller andra intressepunkter.

Gudstjänst TV

Hade du inte möjlighet att närvara vid de senaste gudstjänsterna? Ingen fara! En del av våra gudstjänster och högmässor spelas in och går i efterhand att se här via följande länkar: