Detta är på gång!

Häng med i våra evenemang som händer runt om i Närpes. Datum och tider hittas i evenemangskalendern nedan.
Klicka på evenemanget så får du uppgifter om tid och plats.

50-års konfirmander
Du som konfirmerats i Närpes kyrka år 1967 är med maka/make/vän hjärtligt välkommen på 50-års träff söndag 25.06.2017. Högmässa kl 12. Efteråt mat och kaffe (15 euro/pers.), program och fri samvaro i församlingshemmet. Anmäl tel. +358 (0)6 220 4200 eller e-post narpes.pastorskansli [at] evl.fi senast fredag 16.06, meddela eventuella dieter.

Intresserad av frivilligverksamhet?
Kom ihåg att fylla i frågeformuläret om frivilligarbete och lämna in senast 30.04.2017.
Blanketten kan även skrivas ut här

28 apr
Minishow i Närpes kyrka. Glad Ton, The Happy Band. GL

fredag kl: 18:00
Närpes kyrka

Gudstjänst i Pörtoms kyrka, Sundqvist, G.Lindén,

söndag kl: 10:00
Pörtoms kyrka

Gudstjänst i Närpes kyrka, Ingvesgård, S.Lindén

söndag kl: 12:00
Närpes kyrka

30 apr
Högmässa i Övermarks kyrka, Ulf Sundqvist, Gerd Lindén, Elias Jakobsson. Kyrkkaffe efter gudstjänst.

söndag kl: 12:00
Övermarks kyrka

30 apr
Valborgsmässosamling i Töjby bykyrka, tal Samuel Erikson, musik Tom Bergman och Strängbandet

söndag kl: 18:00

Vårauktion i Luthergården

onsdag kl: 19:00
Luthergården

Detta är vi på facebook!

På Facebook uppdaterar vi om olika aktuella händelser, sådant som varit, eller också delar med oss av kommande händelser, information eller andra intressepunkter.

Gudstjänst TV

Hade du inte möjlighet att närvara vid de senaste gudstjänsterna? Ingen fara! En del av våra gudstjänster och högmässor spelas in och går i efterhand att se här via följande länkar: