Detta är på gång!

Häng med i våra evenemang som händer runt om i Närpes. Datum och tider hittas i evenemangskalendern nedan.
Klicka på evenemanget så får du uppgifter om tid och plats.

En ny alphakurs - en grundkurs i den kristna tron - inleds onsdag 18 april kl. 18.30 i Närpes församlingshem. Temat vid första samlingen är "Vem är Jesus?". Kvällen inleds med middag. Anmälan senast fredag 13 april till församlingens kansli tel. (06) 220 4200. Kurs- och materialavgift 25 €. Välkommen!

22 aprGudstjänst i Övermarks kyrka. Lövdahl, Rosengård.
Tid: söndag kl.10:00
Plats: Övermarks kyrka
22 aprHögmässa i Närpes kyrka. Lövdahl, S Lindén. S:ta Maria församlingskör
Tid: söndag kl.12:00
Plats: Närpes kyrka
22 aprKyrklunch i församlingshemmet efter högmässan till förmån för Gemensamt Ansvar samt lotteri
Tid: söndag kl.13:30
Plats: Närpes församlingshem
22 aprKonsert i Pörtoms kyrka med Nina Åström
Tid: söndag kl.18:00
Plats: Pörtoms kyrka
22 aprSamling på Luthergården Joel Snickars, Pensalagäster, Britt-Mari o Gun-Helen
Tid: söndag kl.18:00
Plats: Luthergården
23 aprSuomenkielinen ryhmä Pirttikylän seurakuntakodissa. Huom. Aika
Tid: måndag kl.18:00
Plats: Pörtoms församlingshem

Detta är vi på facebook!

På Facebook uppdaterar vi om olika aktuella händelser, sådant som varit, eller också delar med oss av kommande händelser, information eller andra intressepunkter.

Gudstjänst TV

Hade du inte möjlighet att närvara vid de senaste gudstjänsterna? Ingen fara! En del av våra gudstjänster och högmässor spelas in och går i efterhand att se här via följande länkar: