Detta är på gång!

Häng med i våra evenemang som händer runt om i Närpes. Datum och tider hittas i evenemangskalendern nedan.
Klicka på evenemanget så får du uppgifter om tid och plats.

31 jul
Gemensam högmässa på Fridskär Lars Lövdahl, Ulf Sundqvist, Sam Lindén

söndag kl: 12:00

04 aug
Musik i augustikvällen i Pörtoms kyrka, Solf stråkorkester Karl-Erik Berg dirigent, Elisabeth Nedergård klarinett, Helena Bexar sång, Richard Mitts piano.

torsdag kl: 20:00

Högmässa i Pörtoms kyrka Ulf Sundqvist, Dina Wikstedt

söndag kl: 10:00

Högmässa i Närpes kyrka Lit Tom Ingvesgård, Pred Joel Snickars, Samuel Erikson

söndag kl: 12:00
Närpes kyrka

Högmässa i Övermarks kyrka Ulf Sundqvist, Dina Wikstedt

söndag kl: 14:00
Övermarks kyrka

10 aug
Musik i augustikvällen i Pörtoms kyrka Karina Westmalm sång, Pörtomkören, Gerd Lindén dirigent, Johan Lindén bas, Sam Lindén piano, orgel.

onsdag kl: 20:00
Pörtoms kyrka

Detta är vi på facebook!

På Facebook uppdaterar vi om olika aktuella händelser, sådant som varit, eller också delar med oss av kommande händelser, information eller andra intressepunkter.

Gudstjänst TV

Hade du inte möjlighet att närvara vid de senaste gudstjänsterna? Ingen fara! En del av våra gudstjänster och högmässor spelas in och går i efterhand att se här via följande länkar:

Live sändning