Detta är på gång!

Häng med i våra evenemang som händer runt om i Närpes. Datum och tider hittas i evenemangskalendern nedan.
Klicka på evenemanget så får du uppgifter om tid och plats.

VårOas i Närpes 31.3-2.4.2017 se mera information och dagarnas program här

25 mar
Kyrkosångskretsens vårkonsert i Pörtoms kyrka. Kretsens körer. Utdelning av förtjänsttecken.

lördag kl: 18:00
Pörtoms kyrka

Soppdag för Gemensamt Ansvar i Pörtoms skola

söndag kl: 11:30
Besök på annan plats

26 mar
Gemensam gudstjänst i Övermarks kyrka, Nanna Rosengård, Gunilla Teir, Sam Lindén, Dina Wikstedt, Övermarks kyrkokör

söndag kl: 12:00
Övermarks kyrka

Högmässa i Töjby bykyrka, Samuel och Leif Erikson

söndag kl: 13:00
Besök på annan plats

26 mar
Lutherdag i Böle bystuga, talare B.Djupsjöbacka, L.Lövdahl, A-K Martikainen, Sångprogram.

söndag kl: 16:00

Skriftskola i Pörtoms kyrka Sundqvist, Sjölander

söndag kl: 16:00
Pörtoms kyrka

Detta är vi på facebook!

På Facebook uppdaterar vi om olika aktuella händelser, sådant som varit, eller också delar med oss av kommande händelser, information eller andra intressepunkter.

Gudstjänst TV

Hade du inte möjlighet att närvara vid de senaste gudstjänsterna? Ingen fara! En del av våra gudstjänster och högmässor spelas in och går i efterhand att se här via följande länkar: