Detta är på gång!

FÖRSAMLINGSVALET 2018
Påverka framtiden i din församling!
I församlingsvalet väljer församlingsmedlemmarna förtroendevalda som leder församlingens verksamhet.
Kandidatuppställningen avslutas 17.9.2018
Förhandsröstning 6-10.11.2018
Valdag söndag 18.11.2018
mer information se www.forsamlingsvalet.fi

Häng med i våra evenemang som händer runt om i Närpes. Datum och tider hittas i evenemangskalendern nedan.

16 augMusik i augustikvällen i Pörtoms kyrka. Tjöck Spelmanslag, Jan-Erik Nyholm, Gerd Lindén
Tid: torsdag kl.20:00
Plats: Pörtoms kyrka
18 augLördagssamling på Fridskär, Daniel Norrback och Roger Pettersson tal. Servering.
Tid: lördag kl.19:00
Plats: Muu tila
19 augSkrivtolkad gudstjänst i Fagerö Folkpark. S-Ö:s hörselförening rf. Ulf Sundqvist, Nanna Rosengård
Tid: söndag kl.11:00
Plats: Muu tila
19 augGudstjänst i Pörtoms kyrka. Sundqvist, Rosengård.
Tid: söndag kl.18:00
Plats: Pörtoms kyrka
19 aug"Romantisk cellomusik" i S:ta Maria kyrka. Konsert med Domenico Ermirio (Italien) cello och Folke Gräsbeck piano.
Tid: söndag kl.18:00
Plats: Närpes kyrka
21 augVarblagruppens möte i Pörtoms förs.h Sundqvist
Tid: tisdag kl.19:00
Plats: Pörtoms församlingshem

Detta är vi på facebook!

På Facebook uppdaterar vi om olika aktuella händelser, sådant som varit, eller också delar med oss av kommande händelser, information eller andra intressepunkter.

Gudstjänst TV

Hade du inte möjlighet att närvara vid de senaste gudstjänsterna? Ingen fara! En del av våra gudstjänster och högmässor spelas in och går i efterhand att se här via följande länkar: