Detta är på gång!

Häng med i våra evenemang som händer runt om i Närpes. Datum och tider hittas i evenemangskalendern nedan.
Klicka på evenemanget så får du uppgifter om tid och plats.

21 febPensionärssamling i församlingshemmet, börjar med lunch kl 12.00, gäst Helena Nylund
Tid: onsdag kl.12:00
Plats: Närpes församlingshem
21 febKarasamling i Pörtom församlingshem
Tid: onsdag kl.13:00
Plats: Pörtoms församlingshem
21 febFinskagruppen i Pörtoms förs.h. Sundqvist
Tid: onsdag kl.18:00
Plats: Pörtoms församlingshem
21 febSorgegruppen i församlingshemmet Maria Wallin, Marcus Jakobsson
Tid: onsdag kl.18:30
Plats: Närpes församlingshem
22 febDagssamling i Böle bystuga Lars Lövdahl, Bror-Erik Wikström
Tid: torsdag kl.13:00
Plats: Muu tila
22 febVälgörenhetskonsert i Övermark kyrka, Nora kören dir. Marika Esch, Gospelkören Good News dir. Benita Lidman, Nanna Rosengård solosång. Arr. LC Övermark-Yttermark.
Tid: torsdag kl.19:00
Plats: Övermarks kyrka

Detta är vi på facebook!

På Facebook uppdaterar vi om olika aktuella händelser, sådant som varit, eller också delar med oss av kommande händelser, information eller andra intressepunkter.

Gudstjänst TV

Hade du inte möjlighet att närvara vid de senaste gudstjänsterna? Ingen fara! En del av våra gudstjänster och högmässor spelas in och går i efterhand att se här via följande länkar: