Detta är på gång!

Häng med i våra evenemang som händer runt om i Närpes. Datum och tider hittas i evenemangskalendern nedan.
Klicka på evenemanget så får du uppgifter om tid och plats.

22 okt
Högmässa i Pörtoms kyrka Kristian Gäddnäs pred., Ulf Sundqvist, Nanna Rosengård. Efteråt skriftskola.

söndag kl: 10:00
Pörtoms kyrka

22 okt
Högmässa i Närpes kyrka Per Svenfelt pred., Tom Ingvesgård, Nanna Rosengård.

söndag kl: 12:00
Närpes kyrka

22 okt
Högmässa med parentation i Töjby bykyrka, Kristian Gäddnäs pred., Tom Ingvesgård, Sam Lindén

söndag kl: 15:00

22 okt
Gudstjänst i Övermarks kyrka Per Svenfelt pred., Ulf Sundqvist, Sam Lindén. Skriftskola före gudstjänsten kl.16 i kyrkan.

söndag kl: 18:00
Övermarks kyrka

24 okt
Fredsbön i Närpes kyrka tal Pirjo Lyytinen, kören So What, altarandakt Tom Ingvesgård. Eftersnack på Café Albert

tisdag kl: 18:00
Närpes kyrka

26 okt
Dagssamling vid Böle bystuga. Lövdahl, Wikström

torsdag kl: 13:00
Plats:

Detta är vi på facebook!

På Facebook uppdaterar vi om olika aktuella händelser, sådant som varit, eller också delar med oss av kommande händelser, information eller andra intressepunkter.

Gudstjänst TV

Hade du inte möjlighet att närvara vid de senaste gudstjänsterna? Ingen fara! En del av våra gudstjänster och högmässor spelas in och går i efterhand att se här via följande länkar: